Прес-служба НААН ще раз наголошує на неправдивості інформації поширюваної ЗМІ.
Не зважаючи на різного роду брехунів які вже вдруге хочуть заволодіти головною будівлею НААН та її земельним фондом як це було при «попередниках» , члени академії та вчені вживають всіх заходів щоб захистити добре ім’я наукової установи, честь і гідність її вчених, Президента та Президії НААН, і будуть це робити надалі!
Національна академія аграрних наук України категорично спростовує причетність установ мережі НААН до перемовин з китайськими холдингами, щодо обробітку земель дослідних господарств академії. Це несенітниця яку розповсюджують ті, хто засіхають на землі академії.

 

Діяльність Національної академії аграрних наук завжди викликала цікавість так званих «добродіїв», розхитати наукову спільноту Академії.
7 грудня на черговому засіданні Загальних зборів НААН вчені академії одноголосно висловили довіру діючому президенту НААН, академіку Ярославу Гадзало. Також було прийнято текст звернення до Президента України П.О. Порошенка, Прем’єр міністра України В.Б. Гройсмана, щодо вжиття заходів по недопущенню тиску і впливу на наукову спільноту зі сторони.
НААН – це прозора, самоврядна і відкрита державна структура, яка займається ефективною науковою діяльністю, керується в своїй діяльності законами України та статутом НААН.

Прес-сжуба НААН