11 червня 2019 року пройшов День Поля «Інноваційні технології вирощування сільськогосподарських культур в агрокліматичних умовах Донецької області» в с. Розлив Великоновосілківського району Донецької області.


Головна мета заходу виконана – ми зібрали однодумців, спеціалістів господарств та представників аграрного бізнесу, щоб обговорити найактуальніші питання, ознайомити з нашими селекційними досягненнями та поділитись досвідом.
Відвідувачі оглянули демонстраційні ділянки пшениці озимої, ячменю ярого, соняшника та мали нагоду поспілкуватись з агрономами та представниками компаній-партерів: ТОВ «Сингента», ТОВ «Ерідон», ТОВ «ТД «БТУ-ЦЕНТР», ТОВ «АФ «Гермес», ТОВ «Мультікоптер Україна», ТОВ «ЗААТБАУ Україна», ТОВ «ДОЛИНА-ЦЕНТР», ПП «ТАЛИСМАН».

Вiнюков О.О.(ДДСДС) та Корніченко С.С.(Syngenta)

Сподіваємось, що ця зустріч для всіх наших партнерів та гостей була такою ж цікавою та приємною, як для нас!

Бажаємо Вам гарних врожаїв, сприятливих погодних умов та добробуту у Ваших оселях. Душевного спокою, нехай жодні життєві несподіванки не виведуть Вас з рівноваги, а зміни будуть завжди лише на краще.

наші партнери

А ми нагадуємо, що наша команда своєю діяльністю буде втілювати в життя все найкраще, щоб максимально підтримати Вас та допомогти у вирощуванні культур та отриманні хороших врожаїв.

Докладний фотозвіт з Дня Поля 2019.