У Реєстрі сортів рослин України з 2006 р. для вирощування  в Степовій та Лісостеповій зонах України

*Сорт степового екотипу. Урожайність у виробничих  умовах складає 7,31-8,85 т/га. Потенційна урожайність –  10,82 т/га.

*Сорт середньостиглий, достигає за  297 добу.

*Рослини заввишки 80-95 см. Стійкість до вилягання – 8  балів.

*Зимостійкість, посухостійкість висока (8-9 балів)

*Стійкість до осипання – 8-9 балів.

Апробаційні ознаки та якість зерна: різновид  еритроспермум. Кущ прямостоячий. Колос білого кольору,  циліндричної форми довжиною 7-8 см. Зернівка червоного  кольору, яйцеподібна, середньої довжиниМаса 1000   зерен

– 42,4 г. Хлібопекарські якості добрі та високі, відповідає  вимогам до сильної пшениці. Вміст білку в середньому за  роки досліджень складав 14,9 %, сирої клейковини – 32,0 %,  сила борошна – 354-392 о.а., об’ємний вихід зі 100 г  борошна – 1120 мл, загальна хлібопекарська оцінка – 4,1  бали.

Особливості сортусорт інтенсивного типу, добре відзивається на підвищений  агрофон, тому рекомендується для вирощування за  інтенсивною технологією з застосуванням засобів захисту рослин. Сорт пластичний, добре реагує на пізні строки сівби. Стійкий, володіє високою посухостійкістю, зимостійкістю.